305. Бог Отець: Ви, Мої улюблені діти, маєте попереду славне майбутнє

Неділя, 8 січня 2012 р. Божого, 14:04

Я Є Царем всього творіння. Я Є Альфа і Омега. Все людство буде почитати Мене.

Моя найдорожча дочко, час для почитання людством Мене, вашого Небесного Отця, у всій Моїй Славі, нарешті вже є дуже близьким.

Молитви Моїх улюблених дітей, цих Моїх покірних слуг, рятують душі і більшу частину людства від сил темряви, які покривають землю.

Ось що Я кажу всім вам, Моїм покірним послідовникам і тим, які вірять в Мене, Творця всього людства: об’єднайтеся. Вам потрібно об’єднатись в єдину силу, щоб почитати Мене, вашого Отця.

Моліться зараз спільно за глобальне навернення. Святий Дух був вилитий Мною на весь світ 10 травня 2011 року. Він покликав так багато добрих душ проголошувати Моє Слово.

Тепер, коли влада сатани зменшується, він буде атакувати стільки душ, скільки зможе. Найсильніші атаки будуть спрямовані на Мої Церкви і на всіх тих, які почитають Мене, їхнього Небесного Отця.

Віра Моєї Церкви буде і надалі слабнути, але віра тих, які поклоняються Мені, впливатиме на розум добрих християн повсюди і наблизить їх до Мене.

Багато замішання розвивається серед Моїх дітей. Всі ті, які відволікаються від молитви до Мене, Бога Всевишнього, почуйте Моє прохання до людства.

Ніколи не дозволяйте будь-кому відволікати вас від Правди Мого Святого Слова, даного людству для спасіння душ.

Ніколи не дозволяйте будь-кому утримувати вас від молитви за ці бідні, замучені душі, які були захоплені сатаною.

Об’єднайтеся, діти, і моліться за Милосердя в останній раз. Своїми молитвами ви жертвуєте Мені допомогу, необхідну для спасіння більшості людства.

Ти, Моя дочко, є пророком Кінця Часів, який страждатиме найбільше. Через цю Місію ти будеш отримувати останні такого роду Послання до світу і будеш головною мішенню сатани та його прибічників.

Зараз є багато пророків, яким, з Мого дозволу, було надано святу місію, щоб допомогти провадити людство.

Після твоєї Місії Я вже не буду посилати нікого іншого, щоб передавати Мої Послання, тому що світ, такий, яким ти його знаєш, буде змінений назавжди.

Оскільки ти є пророком Кінця Часів, тому твій голос, насамперед, буде відкинутий віруючими, оскільки вони будуть агресивно противитись цим Божественним Посланням у спосіб, який тебе приголомшить і налякає, Моя дочко.

Сатана буде атакувати ці бідні святі душі, щоб ранити Мене. Він вже засліпив серця віруючих до Правди. Він перекрутить Правду в свідомості тих, які почитають Мене, свого Небесного Отця і Мого улюбленого Сина, Ісуса Христа.

Однак будьте радісні, тому що багато навернень вже було досягнуто за допомогою інших візіонерів і пророків у світі.

Так багато катастрофічних подій вже вдалося уникнути завдяки їхній праці. Однак певна кількість покарань і надалі спадатиме на людство для очищення народів.

Моя дочко, влада змія буде розчавлена найближчим часом. Ось чому Мої діти не повинні боятися майбутнього. Ви, Мої улюблені діти, маєте перед собою славне майбутнє. Все, що вам потрібно зробити – це молитися за своїх братів і сестер та повністю довіритися Мені.

Хоч Попередження, яке несподівано відбудеться найближчим часом, врятує душі, однак необхідно ще багато молитов. Особливо прошу вас зараз молитись за молодих людей в усіх куточках світу.

Це ті діти, які впіймані в пастку через злу брехню, створену сатаною. Це ті діти, які більшу частину свого часу проживають у фальшивому ідолопоклонстві і вигаданому світі. Вони найбільше потребують ваших молитов. Об’єднайтеся, діти. Відкладіть ваші відмінності в сторону. Скиньте з себе плащ гордині. Припадіть в любові і смиренні, щоб випросити в Мене Ласки, яких ви потребуєте. Ці Ласки наповнять ваші душі Святим Духом. Тільки тоді ваші молитви будуть вислухані і на них будуть дані відповіді.

Ваш улюблений Небесний Отець

Бог Всевишній

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах