30. Третє послання від Діви Марії

понеділок, 20 грудня 2010 р., 22:00

Послухай мене, моя дитино. Ти повинна залишатися сильною заради Мого улюбленого Сина, Ісуса Христа. Він занадто важливий і особливий для тебе, щоб відвертатися з сумнівами в твоєму розумі. Так, легко заплутатися в цій праці, але ти повинна будеш довіритися Йому цілковито. Йому потрібно, щоб ти здалася і повністю довірилася Йому.

Моя дитино, тобі було нелегко з цією працею. Але як я сказала раніше, ти любиш проявляти наполегливість. Ти досягнеш успіху в завершенні своєї Праці. Я закликаю тебе повернутися до розпорядку щоденної молитви. Бо саме через Мій Пресвятий Розарій ти будеш захищена. Ця Праця дуже Священна, моя дитино, тому через повагу, будь ласка, корися моєму Синові, довіряючи Йому цілковито. Відкинь свої сумніви, моя дитино, тому що тобі були дані особливі ласки Святим Духом. Істина зараз міститься в твоєму серці, душі і розумі. Ось чому тобі стало легше писати Послання, які дає тобі Мій улюблений, дорогий Син.

Він любить тебе, моя дитино, і вибрав тебе для одного з найважливіших завдань в цьому столітті. Твоя Праця порівнюється з тією, про яку було попрошено сестру Фаустину. Ти переживаєш подібні страждання, які вона переживала. Не бійся цих страждань, які включають в себе відсутність здатності молитися і щоденні сумніви, які є нормальними. Вони пройдуть. Всі святі, включаючи святу Фаустину, ідуть з тобою, моя дитино, і провадять тебе кожного дня.

Праця, яку ти виконуєш в ім’я Моє і Мого улюбленого Сина, була передбаченою. Це один з найважливіших способів, в який ти можеш врятувати душі. Не вагайся і не хитайся. Завжди, завжди клич Мене, свою улюблену Матір, на допомогу. Я поруч з тобою. Будь ласка, молися щоденно до Мого Сина, відмовляючи Його вервицю до Божого милосердя. В той спосіб ти будеш ближче до Нього і будеш відчувати, як Він рухається в твоєму серці.

Наберися мужності і рухайся зараз вперед. Дивися з любов’ю на дорогоцінний шлях, який веде до Пресвятої Трійці. Усі з тобою. Ти будеш страждати, але вважай це благодаттю, тому що без страждання ти не можеш залишатися близько до Серця Мого Сина.

На даний момент це все. Звернися до мого улюбленого Сина, Ісуса Всевишнього, і відкрий Йому своє серце.

Любов і Мир

Матір Божа від троянд

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах