1222. Я ніколи не осуджував грішників. Я ніколи не проклинав їх. Я ніколи не кривдив їх

Субота, 20 вересня 2014 р. Божого, 16:38

Моя ніжно улюблена дочко, знай, що з людської слабкості Я черпаю велику силу. Моя Сила є найбільшою тоді, коли Я торкаюся слабких душ, бо тоді Я можу черпати з них, щоб дозволити Мені в них діяти.

Ті з вас, які є слабкими, повинні попросити Мене дати вам Дар Довіри. Довіряйте Мені, Моя дорога малеча, і тоді вся Сила буде належати Мені. Я не можу черпати з душ гордих, пихатих і зарозумілих, оскільки вони не упокорюють себе в Моїх Очах. Гординя є бар’єром між людиною і Богом, тому що горда людина вважає, що її голос важливіший за Мій. Так було завжди. Так є і сьогодні. Я прошу, щоб ви усі молилися за ті душі, які невірно розуміють Мене і які відчувають потребу проголошувати те, що насправді означає Моє Слово, але згідно їхньої власної інтерпретації.

Коли людина проклинає іншу, а потім каже: «Це те, що хотів би Бог, коли захищається Його Слово», або коли вона виправдовує гріх і каже, що це добра річ в Моїх Очах, знайте наступне. Якщо ви любите Мене, ви ніколи не відступите від любові, якої Я навчав, чи від способу, в який ви повинні наслідувати Мене. Я ніколи не осуджував грішників. Я ніколи не проклинав їх. Я ніколи не кривдив їх і Я ніколи не обвинувачував їх. Тому і ви повинні чинити так само, як і Я.

Обійміть грішників. Моліться за них. Бо якщо ви цього не робитимете, то ви спротивитеся Моїй Волі, а ваші діла будуть служити тільки вашим власним помилковим поглядам на те, Ким Я Є. Ви не можете казати, що ви є Моїми, якщо проповідуєте протилежне тому, чого Я навчав. Ніколи не дивіться зверхньо на тих, яких ви вважаєте грішниками в Моїх Очах. Моліться за них, але ніколи не судіть їх, бо ви не маєте на це права.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах