930. Існує неправильне уявлення про те, що робить чоловіка або жінку святими в Моїх Очах

Середа, 2 жовтня 2013 р. Божого, 22:15

Моя ніжно улюблена дочко, існує неправильне уявлення про те, що робить чоловіка або жінку святими в Моїх Очах.

Багато людей у світі вважають, що практикування християнської віри є важким для сприйняття, коли йдеться про молитву. Так багатьом добрим людям з добрими намірами важко є спокійно сидіти в мирному спогляданні Мого Великого Вчення, даного світові для того, щоб він зрозумів, що від нього очікується. Я не ставлю великих вимог. Я не примушую душі проводити багато годин переді Мною, хоч Я дуже щасливий, коли покірні душі це роблять – але це така рідкість.

В той спосіб Я хочу розвивати близькі стосунки з усіма Божими дітьми. Я просто потребую почути ваше тихе взивання, коли ви хотіли б поділитися своїми особистими думками, скорботами, радощами, турботами, невдачами і смутком зі Мною, для того, щоб Я міг зробити Себе присутнім і засвідченим вами.

Ніколи раніше в історії світу Бог не дозволив собі на те, щоб душі, які шукають Його, відчували Його через Мене, Його Єдиного Сина, так як це є зараз. Через Силу Бога Отця Всевишнього Я приходжу навіть перед найбільш скромною, найбільш негідною, найбільш дезорієнтованою, найбільш замученою душею, щоб дати їй Дар досвідчити Мою Присутність. Як Я це роблю? Як ви можете дізнатися, що це Я спілкуюся з вами? Найперше Я наповню вас слізьми навернення. Ви відчуєте великий смуток, коли будете переживати Моє Розп’яття. Ви почнете бачити життя, навіть у повсякденних ситуаціях, Моїми Очима. Вас буде притягувати до інших, які вже були наповнені Даром Святого Духа.

Я не вибираю тих, яких ви вважаєте більш гідними, більш святими, більш благословенними та більш дисциплінованими, ніж ви. Я вибираю тільки тих, які приходять до Мене у цілковитому смиренні і добровільно віддають власну волю, щоб вона могла стати Моєю Волею.

Якщо ви по-справжньому любите Мене, то пізнаєте правдивий мир. Якщо ви по-справжньому любите Мене, то скажіть Мені:

Молитва, яка виявляє правдиву любов до Ісуса

Ісусе, Твоя Воля – це усе, що має значення.

Моя вільна воля є Твоєю.

Роби з нею, що хочеш.

Амінь.

Коли душі говорять Мені це, тоді вони є Моїми справжніми слугами і саме через них Я можу врятувати решту тих, які занадто вперті, щоб розпізнати сенс перебування в єдності зі Мною.

Я можу зробити багато речей і створити багато чудес, коли вільна воля, яка була дана кожному Моїм Отцем, жертвується з поверненням Мені, Його Синові. Це є найбільшою силою, яка дозволить знищити силу звіра, коли він прийде до влади. Прийдіть до Мене і подаруйте свою вільну волю Моєму Отцю, щоб принести свободу людському роду. Будь-ласка, відмовляйте цю особливу Молитву Хрестового Походу.

Молитва Хрестового Походу [123]

Дар вільної волі для Бога

Мій найдорожчий Ісусе, почуй цю молитву від мене, найбільш негідної душі і допоможи мені любити Тебе більше.

Через мою вільну волю я пропоную Тобі цей Дар назад, дорогий Ісусе, щоб я міг стати Твоїм покірним слугою і залишився слухняним Божій Волі.

Моя воля є Твоєю Волею.

Твоє Керівництво означає, що я є слухняний кожному Твоєму бажанню.

Моя вільна воля є Твоєю, щоб Ти зробив з нею те, що необхідно для порятунку всіх людей в усьому світі, які відокремлені від Тебе.

Я складаю цей Дар, що був даний мені при народженні, на Твоє Найсвятіше Служіння.

Амінь.

Чим більше ви почнете пізнавати Мене, тим більше і краще ви зрозумієте дві речі. Моє Вчення ніколи не змінювалось. Я люблю усі душі.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах