319. До лжепророка будуть ставитися, як до живого святого. Ті, які виступлять проти нього, будуть вважатися єретиками

Субота, 21 січня 2012 р. Божого, 13:15

Моя ніжно улюблена дочко, кожен із Моїх посланців у світі, яким було доручено поширювати Моє Святе Слово, отримали різні ролі. Немає двох однакових.

Ось чому Мої посланці ніколи не повинні змішувати будь-які Послання, порівнюючи їх між собою.

Ти, Моя дочко, як Сьомий Посланець, була вибраною, щоб повідомити Моїм дітям Правду. Велика частина Моєї Правди вже була тобі передана, але зараз ти отримаєш ще більше.

Коли таємниці, які містяться в них, розкриються, тебе буде висміяно, з тебе будуть глузувати і представляти, немов несповна розуму.

Ці Послання мають допомогти очистити Мій люд, включно з тими, які приймають Мій заклик іти слідом за Мною, а також ті душі, які позбавлені любові і мають холодні серця.

Без цього очищення земля не може бути очищеною. Вона потребує бути очищеною, щоб стати гідною того, щоб Я знову міг ходити по ній.

Мої діти повинні бути радісними. Страх – це не те, що походить від Мене

Страх походить від злого. Однак ви будете прощені і виправдані, коли будете боятися за ті душі, які ходять в засліпленні. Не тому, що вони не можуть бачити, а тому, що вони вирішили не бачити.

Ваш обов’язок переді Мною, Моя улюблена Арміє послідовників, полягає в тому, щоб допомогти Мені підготувати шлях до Мого майбутнього Божественного Правління на землі.

Я потребую вашої допомоги. Я потребую ваших молитов. Ваші молитви послаблять роботу антихриста, а також лжепророка, який займе місце на Святому Престолі в Римі.

Всі Мої діти повинні знати, що Я Є Всепрощаючим. Навіть ті, які пов’язані із сатанинськими групами, про які Я говорю, можуть бути врятовані від подальшого падіння до воріт Пекла.

Гріх може бути послаблений через молитву. Вам не потрібно йти в бій і боротися з піднятими кулаками – все, що вам потрібно робити, це молитися.

Мій Новий Рай є чудовим, діти. Так багато приготувань було завершено з тими самими чудесами, які були дані Адаму і Єві і які вони відкинули через гріх. Все є готово.

Ви, Мої послідовники, будете користати з того прекрасного Нового Раю на землі, над яким Я буду царювати.

Оскільки ви, з цього покоління, були вибрані, щоб втішатися цим Раєм і тому ви не повинні зупинятися у своїй праці, щоб допомогти Мені взяти всіх Моїх дітей зі Мною до Мого Славного Царства.

Мої діти, будьте, однак, свідомі того, що лжепророк змусить вас повірити в те, що він також готує вас до подібного місця в Раю.

Його брехня зачарує наївну групу католицьких послідовників. Він представить прекрасну і люблячу зовнішню харизму і всі Мої діти в Католицькій Церкві будуть збиті з пантелику.

Однією з ознак, на яку потрібно буде звернути вашу увагу, є його гордість і зарозумілість, що прихована за зовнішньою удаваною покірністю. Мої діти будуть настільки обдуреними, що вони думатимуть, що він виняткова і чиста душа.

До нього будуть ставитися, як до живого святого. Жодне слово з його уст не буде піддаватися сумніву.

Він також буде створювати враження, що володіє надприродними дарами, люди будуть миттєво вірити, що він може творити чудеса.

Будь-кого, хто виступить проти нього, будуть критикувати і вважати єретиком.

Всі ті душі, обвинувачені в єресі, будуть відкинуті і згодовані собакам.

Вся Правда, яка стосується Мого Вчення, буде перекручена. Все буде брехнею. Переслідування буде розвиватися повільно і на початках буде ледь помітним.

Мої правдиві висвячені слуги повинні будуть відправляти Месу [Божественну Літургію] приватно, а в багатьох випадках, не в Католицькій Церкві [неофіційно в церквах – прим. ред.]. Вони повинні будуть служити Меси в укритих місцях. Діти, коли це станеться, ви не повинні втрачати надії. Це промине протягом короткого періоду часу.

Просто моліться за ті душі, які через свою відданість лжепророку забудуть про Пресвяту Трійцю, яка є фундаментом, на якому побудована Католицька Церква.

Багато релігій є послідовниками тільки однієї особи Пресвятої Трійці. Деякі шанують Отця, інші Сина, але всі є одним цілим, Моя дочко.

Існує тільки один Правдивий Бог. Тобто Отець, Син і Святий Дух, три окремі Особи і всі в одній Божественній Сутності. Усім релігіям буде надана найближчим часом Правда, і багато приймуть цю Святу Таємницю.

Ідіть за Мною шляхом спасіння, бо ви, Мої послідовники, маєте попереду славне майбутнє і ви повинні залишатися сильними.

Це є вибране покоління для Мого Нового Раю на землі.

Не відкидайте цей славний Дар Життя, який виблискує у всій своїй красі. Жодній душі нічого не бракуватиме. Мій Новий Рай на землі буде Ерою Миру і щастя без гріха.

Це Божественна Воля Мого Отця і це була Його Обітниця для людства від самого початку.

Будьте радісні і щасливі, бо це вартує цього очікування, діти.

Випробування, які попереду, відійдуть на другий план, коли ви станете свідками Славного Царства, яке на вас чекає.

Я вас люблю, діти. Я знаю, що ви любите Мене. Через це Я прошу вас, щоб ви проявили любов до тих, які є сліпими до Мого Святого Духа.

Моліться за них при кожій нагоді, щоб вони могли знову побачити Правду Моєї Обітниці, дану людству, коли Я помер, щоб забезпечити вам Вічне Спасіння.

Ваш улюблений Ісус

Спаситель всього людства

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах