58. Ніколи не засуджуйте інші релігії, віросповідання або сексуальні вподобання

cереда, 6 квітня 2011 р., 00:05

Моя улюблена дочко, муки, які ти зносиш, зумовлені тим, що шахрай постійно намагається спокусити тебе відмовитися від цієї найсвятішої Праці. Він розриває тебе на частини. Прийми це. Ніколи не сумнівайся в Моєму Божественному Слові, незалежно від того, як важко це може бути для тебе. Ти будеш винагороджена духом миру, коли по-справжньому підкоришся Мені. Продовжуй говорити Мені це кожного дня. На протязі дня. І проси Мене про Ласки наповнити тебе радістю, як тільки шахрай нападає на тебе. Залишайся сильною, Моя дочко. Ніколи не здавайся. Тримай свій розум вільним від безладу і зосередься на Моїх Посланнях для світу. Вони є найважливішими Посланнями для людства сьогодні. Вони даються для того, щоб навчити людство знайти вірний шлях до Мене ще раз.

Люди спантеличені Моїм Вченням

Багато людей зараз загубилися. Вони спантеличені Моїм Вченням і численними способами, в які воно були тлумачене. Розбавлене. Змінене. Доповнене. Вилучене. Мої діти зараз потребують керівництва, щоб вони могли шукати Ласки, необхідні для них, щоб стати знову сильними і світлими серцем. Це може статися лише завдяки молитві та дотриманню Мого Вчення.

Я не виключаю жодної душі у світі

Мої діти, які навернулися, знають це і стають ближчими до Мого Серця через Таїнства. Однак для тих, які блукають, загублених дітей, вони повинні почати з самого початку і нагадати собі про Десять Заповідей, даних світові через Мойсея. Багато, багато дітей сьогодні не знають про них. Я не виключаю жодної душі в світі, незалежно від того, яку релігію вони практикують.

Попередження для віруючих, які дивляться зверхньо на інші віросповідання

Якщо Мої віруючі відмежовуються і виставляють або звеличують себе за рахунок тих, які не знають Мого Вчення, тоді вони поводяться так само, як фарисеї. Сором тим, які вважають себе вищими від тих душ, які потребують просвітлення. Сором тим, які, хоч і усвідомлюють Істину, зневажають тих, які сповідують іншу віру; які вважають, що будучи посвяченими в Істину і отримуючи користь від Пресвятих Таїнств, то вони більш важливі в Моїх Очах. Так, Я отримую велику втіху і радість в Своєму Серці від цих відданих послідовників. Але коли вони засуджують або судять інших через їхню віру, то вони сильно ображають Мене.

Мої послідовники, відкрийте свої очі на Правду Мого Вчення на найпростішому рівні. Не судіть інших. Не дивіться зверхньо на тих, кого ви вважаєте грішниками і які відкидають Моє Вчення, тому що вони рівні з вами в Моїх Очах, хоч вам був даний Дар Істини. Це приносить Мені великий сердечний біль, коли ці послідовники, хоч і з добрими намірами, диктують тим бідним, загубленим душам, як їм проживати своє життя. Вони підходять до цього в неправильний спосіб.

Ніколи не кажіть тим, які мають відмінні вірування чи сексуальні вподобання, що вони приречені

Якщо просувати Моє Вчення в такий спосіб, де ви кажете тим, які не є послідовниками, що вони загинуть або постраждають, виставляючи напоказ їхні шляхи як «злі», то ви просто зробите їх слабкішими, ніж раніше. Багато хто просто відвернеться від вас. Тоді ви зазнаєте поразки. Замість того, щоб читати лекції, проявіть співчуття. Вчіть через приклад. Ніколи не кажіть і не намагайтеся сказати цим людям, що вони приречені в Моїх Очах, тому що це не так.

Я люблю кожну душу, з усіх релігій, всіх переконань, всіх вірувань, всіх сексуальних уподобань. Кожна є дорогоцінною дитиною, жодна не краща за іншу. Поки гріх завжди буде поряд – ви всі є грішниками, пам’ятайте про це, це буде вибір кожного з вас, чи дотримуватись Мого Вчення і поширювати Моє Слово, чи ні.

Обійміть один одного. Проявляйте співчуття один до одного. Не виключайте нікого, незалежно від того, чи вони є католиками, чи іншої християнської конфесії, мусульманами, індусами, євреями, буддистами, чи навіть з тих нових культів, що виникли і які не вірять в Бога, Предвічного Отця. Моліться за них. Вчіть їх важливості відкрити свої серця на Істину. Вчіть через приклад. Поширюйте навернення. Але ніколи, ніколи не судіть інших і не намагайтеся відмежувати себе від тих, які не розуміють Правди.

Ніколи не вважайте, що через те, що вам були дані Ласки з Небес через вашу відданість Мені, то ви є кращі ніж ваші брати і сестри. Так, ви приносите радість Моєму Пресвятому Серцю, але ви повинні поводитися з іншими в люблячій манері, а не в диктаторській.

Ніхто з вас не гідний судити інших

Запам’ятайте цей урок. Жоден з вас не гідний судити або оцінювати інших. Жоден з вас не має сили або Божественного знання, щоб робити будь-яку моральну оцінку інших. Завжди зберігайте неупередженість і пам’ятайте, що день, в якому ви повірите, що ви є важливіші в Моїх Очах ніж ті, яких ви вважаєте грішниками, буде днем, коли ви станете загубленими для Мене.

Не виключу жодного віровизнання з цих Послань

Моє Слово дається зараз як Дар для людства, всім і кожному з вас. Я не буду через це спілкування зосереджуватися тільки на одній групі побожних послідовників. Ті з вас, які розуміють Істину, дозвольте Мені нагадати вам. Всі Мої діти по всьому світу, особливо найбільш закоренілі грішники і ті, які не вірять в Існування Мого Предвічного Отця, Бога Сотворителя і Творця всіх речей, є зараз пріоритетом. Це буде залежати від вас, Мої послідовники, щоб молитися дуже наполегливо і проявляти любов до тих, які є сліпими. Але чиніть це в такий спосіб, як Я вас повчаю. Запам’ятайте нарешті, що Я люблю вас усіх.

Ваш люблячий Спаситель

Ісус Христос

Цар всього людства

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах