829. Дуже небагато знаходять в Мені потіху. Я терпеливо чекаю, однак вони не прийдуть до Мене

Вівторок, 25 червня 2013 р. Божого, 20:45

Моя ніжно улюблена дочко, Я проливаю сьогодні Мої Сльози, оскільки зростає нужденність зла, яка проявляється в серцях людей. Вони стали такими затверділими, що у своїх кам’яних серцях не залишили місця для Мене, Ісуса Христа, щоб Я міг знайти в них потіху.

Моє Серце наповнюється сумом за християнами, які відпали від Правди і всього того, чого Я їх навчив. Дуже небагато знаходять в Мені потіху. Я терпеливо чекаю, однак вони не прийдуть до Мене. Вони звели стіну, яка відділяє їх від Мене і лише на словах визнають Мою Обітницю прийти знову. Як же так, що вони забули про те, що Я сказав, що Я зробив, щоб врятувати їх і про те, що Я сказав їм через Книгу Мого Отця, що вони повинні чекати на час, який наближається.

Мої бідні, бідні діти. Я повинен спочатку пробудити в їхніх серцях любов до Мене, якщо вони мають отримати розраду і полегшення болю в їхніх скорботних і важких випробуваннях у цьому житті. Вони повинні зараз, в цей час, простягнути свої руки і взивати до Мене, якщо Я маю зробити їхній перехід безболісним.

Я не маю бажання завдавати страждання Божим дітям. Однак відкидаючи Правду Мого Вчення і Закони, встановлені Моїм Отцем, вони будуть втягнуті в жахливу битву з духом зла, перш ніж Моє Милосердя зможе притягнути їх у Мої обійми, коли Я буду рятувати їх.

Як мало вони мають у своїх серцях довіри до Єдиного Істинного Бога. Наскільки ж вони легковажні і як швидко вони приймають неправду, щоб задовольнити свою пристрасть до гріха. Наскільки ж вони легковірні, коли приймають брехню, яка задовольняє їхній спосіб життя, щоб виправдати гріх.

Все, що виправдовує гріх через людський інтелект, є тим єдиним шляхом, який вони вибирають для того, щоб проживати своє життя так, як бажають. Правда є важкою для ковтання і твердою для перетравлення, бо мають бути зроблені тілесні жертви, щоб прийняти її. Правда, щоб її прийняти, вимагає великої мужності і тільки ті, які посідають Дар Покори, можуть насправді прийняти Її з легкістю.

Ті, які щиро шукають Божу Правду, часто введені в оману тими, які говорять, що проголошують Слово Боже. Єдине місце, де ви знайдете Правду, знаходиться в Найсвятішій Біблії і в Моєму Святому Слові, даному вам через ці Послання. Мої Послання підтримують Святе Слово Боже таким, як воно викладене в Книзі Мого Отця.

Любити Мене нелегко, оскільки ви можете прийти до Мене тільки як проста дитина. Ваша манірність, яку ви демонструєте світові у вашому щоденному житті, має бути відкладена вбік. Ви можете прийти до Мене тільки як проста, довірлива дитина. Ви повинні впасти переді Мною і попросити, щоб Я взяв вас, сформував вас, допоміг вам іти вірним шляхом до святості, а тоді довіряти Мені цілковито.

Як тільки ви все віддасте Мені, Я підніму вас, заберу ваш страх і занесу вас до Мого Царства. Але навіть тоді, коли Божа Любов буде у ваших душах, цей шлях виявиться для вас важким. Але це буде так, немов би ви прибрали всі хитросплетіння, тому що як тільки Правда стане явною, не буде ніякого іншого шляху, яким ви б хотіли іти. Тому що це є єдина дорога, яка приведе вас до Раю, це дорога, якою ви повинні іти, щоб прийти до Мене, Ісуса Христа. Адже це Я Є Дорога.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах