1211. Не відтинайте себе від Мене. Якщо ви це зробите – буде великий плач

П’ятниця, 5 вересня 2014 р. Божого, 20:45

Моя ніжно улюблена дочко, нехай вам буде відомо, що смерть не має влади над тими з Моїх, чия віра витривала аж до останнього подиху. Ці душі не бояться фізичної смерті, бо вони знають, що в той момент починається Вічне Життя. Я чекаю на такі душі з розпростертими обіймами, а вони біжать як малі діти до Світла Моєї Любові. Я обіймаю їх і забираю до Мого Царства, очікуючи на кожну таку душу в присутності Ієрархії Ангелів і всіх святих – тоді є велика радість.

Я наново з’єдную їх з їхніми родинами і там є багато радості, любові і хвилювання. Немає більше сліз. Не залишається жодних спогадів про страждання, які вони витерпіли на землі. Всі турботи, смуток та відчай стираються і забуваються в одну мить. Для тих, які помирають в стані Ласки, смерть відкриває двері для початку нового життя. Для кожної душі, яка запрошується в Моє Царство, існують різні рівні і один з них надається їй як винагорода у відповідності до тієї Слави, яку душа віддала Богові.

Щодо душ, які вмирають в стані гріха – знайте, що Я Є Всемилосердний і після їхнього очищення вони будуть запрошені до Мого Царства. Завжди моліться за ці душі, тому що вони не можуть молитися за себе на цьому етапі. Ваші молитви будуть вислухані і Я буду чекати на ці душі з відкритими і люблячими обіймами. Важливо, щоб кожна Божа дитина зрозуміла одну важливу річ про життя після смерті. Ви повинні просити Мене, вашого Ісуса, пробачити вам ваші недоліки, ваші слабкості та гріхи перед вашою смертю, бо тоді Моє Милосердя є найбільше. Якщо ви не вірите в Бога, то ви відкидаєте Вічне Життя. Без любові до Бога любов не може належати вам після смерті. Я Є Любов і без Мене ви не будете відчувати нічого, окрім болю. Відокремлення від Бога треба боятися. Якщо ви відчуваєте невпевненість щодо Мого Існування, тоді ви повинні просто попросити Мене показати вам знак Моєї Любові і Я відповім вам.

Не відтинайте себе від Мене. Якщо ви зробите це – буде великий плач і ви ніколи не зможете утішитися, тому що Я не матиму змоги вам допомогти. Моє Царство дасть вам Вічне Життя, але ви повинні просити Мене про Мою допомогу, відмовляючи цю Молитву.

Молитва Хрестового Походу [165]

Про Дар Вічного Життя

Ісусе, допоможи мені повірити в Твоє Існування.

Дай мені знак, щоб моє серце змогло відповісти Тобі.

Наповни мою порожню душу Благодаттю, якої я потребую, щоб відкрити мій розум і моє серце на Твою Любов.

Помилуй мене і очисти мою душу від кожного злого вчинку, який я здійснив у своєму житті.

Пробач мене за те, що я відкидав Тебе, але будь-ласка, наповни мене любов’ю, якої я потребую, щоб стати гідним Вічного Життя.

Допоможи мені пізнати Тебе, побачити Твою Присутність в інших людях і наповни мене Благодаттю розпізнання Знаку Божого в кожному прекрасному Дарі, який Ти дав людському роду.

Допоможи мені зрозуміти Твої Шляхи і врятуй мене від відчуження і від болю темряви, яку я відчуваю в моїй душі.

Амінь.

Не дозвольте людській гордині, розумуванню або переконанню відхилити вас від Правди. Як Божі діти ви є дуже дорогоцінними для Мене. Не дозвольте Мені втратити вас. Прийдіть. Я Є тут. Я Є справжній. Дозвольте Мені наповнити ваші душі Моєю Присутністю. Як тільки це станеться, вам буде важко знехтувати Мною.

Я люблю вас усіх. Я благословляю вас. Я очікую на вашу відповідь.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах