54. Землетрус в Європі і світова війна

п’ятниця, 18 березня 2011 р., 00:00

Моя ніжно улюблена дочко, з великою любов’ю Я приходжу поспілкуватися з тобою цього вечора. Бо Я знаю муку, якої ти зазнала. Страждання, яке ти пожертвувала зараз за душі, означає, що вони зіткнулися б з вічними муками, якщо б ти не зробила цього з радістю.

Моя дочко, ці Послання є автентичними, але ти повинна спілкуватися тільки зі Мною під час молитви або після молитви. Це важливо, тому що шахрай може іноді спробувати втрутитися, якщо ти не перебуваєш в тихій молитві зі Мною.

Світова війна

Моя дочко, пророцтва, про які Я говорив, скоро збудуться. Моєму улюбленому Вікарію [папі Бенедикту ХVІ] залишилося небагато часу у Ватикані на основі подій, які відбулися в березні. Інші події, свідками яких зараз має стати людство, включаючи землетрус в Європі, шокують багатьох. Але це очищення допоможе об’єднати людей, що буде для добра всіх. Інші глобальні події, включно з виверженням вулкану, відбудуться зараз*, в той час як війна на близькому сході залучить інші народи. Інші народи із заходу спровокують реакцію з боку Росії і Китаю. Все закінчиться світовою війною.

Молитва послабить суворість цих подій

Молитва створить навернення. Навернення послабить, через молитву, масштаб і суворість цих подій.

Страждання принесе смирення – смирення врятує душі

Моя дочко, коли світ продовжує переживати ці засмучуючі події, ті, які страждають, будуть впокорені. Через смирення вони можуть бути врятовані. Все це необхідно для того, щоб підготувати світ до Мого Другого Пришестя. Цей час недалеко. Це, Моя дочко, буде день великої слави для віруючих. Тримайте цей день в центрі уваги, тому що будь-які попередні страждання, які ви перенесли в Моє Ім’я будуть забуті на той час. Всі пророцтва, передбачені в Книзі Одкровення, зараз представляють себе світові. Ті, які розуміють значення цих подій, будь ласка, будь ласка, поясніть іншим важливість необхідності просити в Бога прощення, яке потрібне для очищення їхніх душ.

Сумніви в Моїх Посланнях

Моя дочко, завжди, завжди слухай Мої Послання своїм серцем. Ти знаєш, що вони походять від Мене, твого Божественного Спасителя, хоч інші іноді переконуватимуть тебе в зворотньому. Це ранить Мене так сильно. Я розумію, що багато твоїх власних сумнівів виникають з побоювання, що тобі ненависна думка про введення людей в оману. Ти зараз повинна нарешті відкинути всі такі думки.

Віддай Мені свою волю

Ти, Моя дочко, була б сильнішою, якби отримала від священика духовну підтримку, яка тобі була потрібна. На жаль, жоден з них не візьме Мою Чашу в належний спосіб – факт, який для Мене глибоко образливий. Тому ти повинна зараз довіритися Мені повністю. Віддай Мені остаточно свою волю і все буде здаватися набагато яснішим. Молися про Моє Боже Милосердя, як Я просив тебе раніше, кожного дня, так само як святий Розарій. Також приймай участь в Адорації принаймні один раз на тиждень в церкві. Всі ці маленькі подарунки для Мене наблизять тебе до Мене. Чим ближче ти станеш, тим легшими і простішими будуть твої завдання.

Захищай ці Послання

Поважай це Найсвятіше Писання. Захищай його. Прийми те, що його будуть атакувати і розривати на частини, особливо ті, які стверджують, що вони експерти, які будуть шукати частини, які, як вони кажуть, суперечать Моєму Вченню. Єдиним протиріччям буде їхнє власне помилкове тлумачення Мого Вчення. Ось де вони спотворили і невірно витлумачили Моє Святе Слово, тому що їх так влаштовує.

Важливість залишатися в стані благодаті

Моя дочко, від усього серця Я сумував за тобою і за твоїм близьким спілкуванням зі Мною. Попроси Мене про Ласки тримати тебе сильною і ти їх отримаєш. Я маю плани для тебе, Моя дочко. Вони дуже важливі. Ось чому вкрай необхідно, щоб твоя душа була очищена і щоб ти завжди залишалася в стані благодаті. Коли відбудеться твоє остаточне перетворення до духовної досконалості, ти, Моя дочко, будеш страждати. Але Я підготую тебе до цього. Думка інших не повинна тебе хвилювати. Тих, які не знаходяться в Світлі, які засмучують тебе – ігноруй їх. Але молися за них. Однак знай, що вони можуть відвести тебе так далеко від Мене, без твого усвідомлення, що на той час ти закриєш для Мене своє серце.

Святий Августин і святий Бенедикт обидва працюють з тобою. Заклич їх на допомогу і для тебе все буде набагато легшим. Робити Мою Працю, виконувати ті завдання, які Я від тебе вимагаю, є складно. На кожному кроці шляху будуть зроблені спроби збити тебе з пантелику. Гнів, невдоволення і суперечки будуть виникати і посилюватися навколо тебе. Всі вони призначені для того, щоб послабити твою волю, якщо ти дозволиш на це. Ти повинна благословити свою домівку і носити вервицю, Бенедиктинський хрест, а також освячену воду повсякчас. Будь хороброю. Довіряй Мені цілковито. Врешті дозволь на це. Пожертвуй Мені зараз свою вільну волю і Я обдарую тебе всіма Ласками, які потрібні, щоб виконувати Мою Працю досконало.

Я люблю тебе, Моя вибрана дочко. Я буду продовжувати робити тебе сильнішою, ніж ти є. Я буду вести тебе. Для того, щоб це було дійсно ефективно, ти повинна підкоритися Мені в тілі, розумі і душі. Але ця жертва повинна походити від тебе і бути дана Мені як дорогоцінний дар. Я не можу просто забрати її в тебе, тому що твоя вільна воля – це особливий Дар від Бога, Мого Предвічного Отця.

Іди зараз, Моя дочко, в мирі. Передай Мені свої турботи і проблеми. Звільни свій розум, тіло і душу. Тоді, коли ти відмовишся від своєї вільної волі, ти остаточно поєднаєшся зі Мною. Цей дар для Мене забезпечить те, що Моє Слово буде почуте більш ефективно по всьому світ.

Твій улюблений Спаситель людства

Ісус Христос, Справедливий Суддя

* Деталі, місце і час знає візіонерка

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах