584. Ті, які виживуть в Кінці Часу, не помруть фізичною смертю

Понеділок, 15 жовтня 2012 р. Божого, 23:30

Моя ніжно улюблена дочко, важливо є зрозуміти таємницю, яка стосується воскресіння з мертвих.

Коли Я помер як людина, у Тілі, Я знищив вашу смертність. Моя Смерть не тільки звільнила вас від смерті, але й від гріха після смерті. Моя Смерть на Хресті дала вам Дар безсмертя в Моєму Новому Царстві.

Тому що Я помер як людина, Я помер смертю смертного. Коли хтось помирає, то стає безсмертним, якщо знаходиться в стані Ласки.

Коли Я воскрес із мертвих Я заповів цей Дар тим, які зараз на Небесах, які померли в стані Благодаті. У Моєму Новому Раю вони отримають ідеальні безсмертні тіла. Ті, які перебуватимуть на землі під час Другого Пришестя, в мить ока стануть безсмертними.

Як тільки зазвучить сурма Мого Посланця, мертві воскреснуть, а також ті, чиї імена записані в Книзі Життя, будуть насолоджуватися Вічним Життям протягом тисячі років Мого Нового Царства, яке було обіцяне Мені Моїм Отцем. Воно називається Новим Раєм і аж до самого кінця не буде вже більше того всього, що є смертне.

Ви будете з’єднані зі Мною, вашим Ісусом.

Смерть більше не матиме значення, бо вона не існуватиме.

Тепер, коли Я приношу вам Дар Мого остаточного спасіння, ви повинні слухати Мене.

Візьміть це до уваги і переконуйте тих, які сьогодні, як це було за часів Ноя, заплуталися у житті, наповненому веселощами, що вони були б нерозумними, якщо б зігнорували ці знаки. Так як за днів Ноя люди були зметені в жаху, коли розлилися води. Не дозвольте цьому статися і на цей раз.

Моїм послідовникам були дані вичерпні попередження, але все намарно. Проблема в тому, що ті, які приймають Істину, спілкуються з тими, які не приймають Істину, і це впливає на них.

Ви повинні триматися подалі від тих, які є поганами і молитися за них. Якщо ви не будете триматися на відстані, то будете спокушені брехнею і нечистими духами.

Ті, які чинять Мені опір, відірвуться від Мого захисту. Невдовзі вони переконаються, що найперше їхнє неморальне життя повільно заволодіє ними. Тоді вони блокуватимуть Мене і стануть рабами брехні. Якщо ви будете триматися їхнього товариства, то ви також будете атаковані.

Тоді виявиться, що ви будете вибачатися за проголошення Правди, Слова Божого. Саме на тому етапі ви виразно побачите поділ у вашому світі. Дар, який ви отримали від Святого Духа, буде означати, що ви миттєво будете знати, в якій небезпеці вони знаходяться.

Якби вони тільки знали Правду, вони б прибігли до вас. Оскільки всіх неправдивих богів, яких вони обожнюють, зроблено з матеріальних речей, створених Богом, тому вони роблять одну і ту саму класичну помилку. Вони обожнюють чудеса матеріальних речей, але ігнорують їхнього Творця.

В Новій Ері Миру вони матимуть набагато більшу досконалість. Однак вони відвертаються.

Я завжди любитиму їх, але відсутність їхньої любові до Мене означає, що вони не увійдуть у нове життя, яке Я для них створив.

Це нове життя було створено і стало можливим з двох причин.

Коли Я помер у тілі, Я знищив смерть. Коли Я воскрес із мертвих, Я дарував вам Вічне Життя, коли тіло вже більше не має влади над вами.

Ось Моя Обітниця для всіх Божих дітей. Ті, які виживуть в Кінці Часу, не помруть фізичною смертю. Вони є благословенні. Їхні тіла будуть перемінені в досконалі фізичні тіла в містичному єднанні з Моїм Славним Тілом.

І тоді вони зустрінуться з тими, які померли в Моїй Ласці, які воскреснуть з мертвих. Всі вони будуть жити в Моєму Новому Раю.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах