671. Коли ви відкидаєте Правду або маніпулюєте нею, це вже не є Правда. Залишається лише зовнішня оболонка

Середа, 9 січня 2013 р. Божого, 10:45

Моя ніжно улюблена дочко, як добре Я знаний людям в їхній повсякденній мові, однак Я є так далеко від них.

Багато з них в емоційних моментах інстинктивно взивають вголос Моє Ім’я, не усвідомлюючи того, як вони Моє Ім’я використовують. Я не тільки не є вшанованим, але Мені не надають жодної поваги. Іноді Моє Ім’я використовується для прокляття інших під час великих сутичок. Як Мені боляче і образливо, коли Мене використовують в такий спосіб.

Багато вживають Моє Ім’я в щоденних розмовах, але не в такий спосіб, який визначає Мою роль, як Спасителя людського роду.

Як же Я прагну звернутися до тих атеїстів і агностиків, щоб послухали, в який спосіб вони самі використовують Моє Ім’я у своїх щоденних розмовах. Якщо це звичка, то чому ви не скористаєтеся з іншої форми висловлювання. Чому ви включаєте Мене до своєї мови, якщо ви не приймаєте Мене? Чому ви використовуєте Мене у формі богохульства, якщо ви не вірите, що Я Існую?

Так багато людей відкидають Мене, як когось неважливого у своєму житті. Я є відсунутий на узбіччя як неважливий.

Багато душ, які вірять в Мене, не практикують своєї віри. Тому вони занедбують приготування своїх душ. Так багато не знають, коли саме вони будуть взяті з цієї землі до наступного життя і тому роблять жахливі помилки. Тому що вони не є гідними, щоб увійти в Моє Царство.

У той день, коли душі розділяться на дві групи, правда про майбутнє буде їм остаточно об’явлена. Горе тій людині, яка є непідготовленою до цього великого дня і марнує час, наданий їй на землі.

Жах тих, які не хочуть чути Правду і які публічно принижують і відкидають Мене, буде неможливо описати. Буде плач, істерика і шок того дня, коли ці душі побачать, що дорога, яку вони вибрали, веде їх прямо у вогонь безодні.

Зараз є час духовного відновлення для душ, які благословенні Даром, щоб побачити, як давні пророцтва реалізуються у світі, так як і було передбачено.

Я дивлюся на світ і бачу страшне замішання, коли люди є втягнуті в брехню про те, як був створений світ – брехню, яка служить для відвернення людей від Правди.

Я бачу добрих людей, яким говорять, щоб вони відкинули своє розуміння Мого Вчення і доброзичливо прийняли гріх. Тоді вони є заохочені аплодувати гріху настільки довго, поки самі себе не переконають, що Я, Ісус Христос, закриваю на це Очі.

Правда Мого Вчення належить до самої суті християнства. Коли ви відкидаєте Правду або маніпулюєте нею, це вже не є Правдою. Залишається лише зовнішня оболонка.

Прийшов час, щоб ви розпізнали, чи ви готові до того, щоб твердо стати і захистити Святе Боже Слово, чи дасте себе обдурити сучасній духовності New Age.

Може зараз це не здається таким вже й важливим для вас, але коли надійде день, коли Я прийду, щоб судити, тоді лише Правда буде прийнятною в Моєму Царстві.

Коли ви приймаєте брехню, ви не є чесні. Ви не є правдиві. Ось чому ви не отримаєте Благодатей. Ви будете як порожнє судно, що плаває по морю, хизуючись вантажем, який існує тільки у вашій уяві. Це фальшиве відчуття безпеки нікому ні на що не придасться. Воно не дасть вам доступу до ключів Мого Нового Раю.

Моліться щодня, немов би завтра був ваш останній день, бо ви не знаєте часу Мого Другого Пришестя. Це станеться несподівано. Коли настане світанок цього Дня, ще буде трохи часу, щоб повернутися. Або приймете Мене і Мою Обітницю привести вас до Мого Царства, або ви будете вислані до місця, звідки немає вороття.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах