833. Ви будете звинувачені у змові проти Моєї Власної Церкви, однак вашим єдиним злочином буде відстоювання Правди

Неділя, 30 червня 2013 р. Божого, 23:10

Моя ніжно улюблена дочко, ні на одну мить злий дух не зупиниться у своєму переслідуванні тих, які люблять Мене. Коли душі є близькими Мені і коли їхня любов до Мене зростає, він завжди буде там, намагаючись відтягнути їх від Мене.

Коли ви своїми молитвами рятуєте душі, злий дух буде виливати весь свій гнів на вас і ви будете відчувати біль, тому що станете мішенню для критики, особливо з боку тих, кого любите. Ви повинні звикнути до цього болю і смутку, коли ви прямуєте за Мною і коли приймаєте Моє Втручання через ці Послання. Вони принесуть із собою жахливі бичування, бо ці Послання будуть відповідальні за порятунок більше семи мільярдів людей.

Коли диявол знає, що він втрачає душі на Мою користь, він використає будь-які засоби, необхідні для того, щоб викликати сумніви у свідомості тих, які вірні Мені, а потім він створить жахливі незгоди серед Моїх послідовників. Ви повинні розпізнати роботу диявола такою, якою вона є і знати, що коли вас все більше переслідують за прийняття Моєї Руки Милосердя, тоді ви дотримуєтеся Правди. Тільки зі Словом Божим, якщо воно присутнє у свій наймогутніший спосіб – коли Святий Дух проявляється серед груп Божих дітей – злий дух буде боротися найзавзятіше. Він, сатана, є розлючений через цю Місію. І ті з вас, які сумніваються в Моєму Слові, даному вам у цей час, знайте наступне.

Тільки Моє Слово може викликати таке обурення, навіть серед тих, які вірять в Мене і які дотримуються Мого Вчення. Ніхто з вас не є захищеним від нападів. Ви, Мої дорогоцінні послідовники, будете тими, які приймуть бичування від злих язиків, направлених проти Мене. Ви будете обпльовані, висміяні і виставлені на посміховисько. Ви будете звинувачені у змові проти Моєї Власної Церкви, однак вашим єдиним злочином буде відстоювання Правди. Ті, що відстоювали Слово Боже і які відмовлялися відхилитись від Правди, завжди страждали від рук тих, які зараховували себе до найбільш вибраних представників Бога перед тими бідними душами, які по-справжньому любили Мене.

Існує різниця між тими, які кажуть, що вони краще обізнані і, отже, більш достойні судити інших в Моє Ім’я і тими, які просто люблять Мене. Ви можете піднятися і заявити про свою любов до Мене тільки тоді, коли наслідуєте Мій Приклад. Я ніколи б не сказав, що одна людина краща за іншу, бо усі ви є грішниками. І все ж Я ніколи не прийму тих, які можуть знати все, що треба знати про Мене, але які заявляють про свою вищість над іншими. Ті, які кажуть, що знають Мене і ображають іншого в Моє Ім’я, насправді взагалі Мене не знають.

Диявол наповнює душі егоїзмом, гордістю і гнівом. Це є ті три риси, через які ви пізнаєте, що він присутній в якій-небудь душі, коли вона намагається змусити замовкнути інші душі, які проголошують Божу Правду. Як сильно такі душі страждатимуть, особливо зараз, під час цієї найбільш довгоочікуваної Місії, яка втілюється в життя серед вас. Кожному з вас, хто відповів на Мій заклик, доведеться зустрітися з образами і привселюдними насмішками, від яких вам буде запирати дух – таким озлобленим буде вилив ненависті. Я хочу, щоб ви зрозуміли, що це не на вас буде спрямована ця ненависть, а на Мене. Сатана бажає заглушити Мій Голос, який лунає, щоб врятувати вас від нечестивого плану, який був ретельно ним організований і який планувався протягом такого довгого часу. Звір не може перемогти, але він знає, як Я страждаю, коли він викрадає в Мене душі. Не дозвольте цій перешкоді засліпити вас на Правду.

Правда врятує ваші душі і коли ви будете поширювати Правду, вона принесе Мені більше душ. В такий спосіб Я здолаю звіра. Ви будете захищені від усякої кривди, але ви зазнаєте приниження, будучи прозваними дурнями. А все через те, що ви любите Мене.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах