1046. Хіба ви не знаєте, що після Мого Другого Пришестя ваша душа існуватиме вічно

Понеділок, 10 лютого 2014 р. Божого, 15:43

Моя ніжно улюблена дочко, Мій Час є близький і Небеса готуються до великого бенкету, коли Небо поєднається із землею, щоб стати одним цілим.

Ведеться багато приготувань, а Мій улюблений Отець планує принести багато Дарів для тих, які не знають Його. Всі ангели і святі зібралися разом, щоб молитися за всі душі в надії, щоб усі люди, а особливо ті, які не знають про існування Неба і Пекла, отримали Правду.

Коли душам представлено Слово Боже, вони не завжди радо приймають його. Натомість вони уникають Слова, хоч воно є їхнім єдиним засобом для спасіння. Чому людина така вперта і схильна вірити тільки в те, в що хоче, і тільки в те, що задовольняє її власний егоїзм? Чому людина не може побачити зв’язок між гріхом у своєму житті і відчуттям невдоволеності, викликаної відмовою прийняти той факт, що вона є нічим? Саме через Любов Мого Отця до світу і всіх Його дітей людині дано так багато шансів, щоб стати повноцінною. Однак вона воліє радше жити неповноцінним життям, в якому Богу відводить тільки незначне місце – там, де це влаштовує її.

Я, Ісус Христос, найближчим часом, відкрию розум тим, які не розпізнають Слово Боже у цих Посланнях. Я притягну їхні серця і наповню їх тугою за Правдою. Коли ви будете переповнені фальшю, яка представлятиме неправду і нагодовані брехнею про гріх і те, яким він є в Очах Бога – Я стану на перешкоді, щоб захистити вас. Я зведу нанівець плани багатьох, бо Я не здаюсь так легко, коли людина ігнорує Дар Святого Духа. Я стану як тернина у вашому боці – як пекучий біль від спирту, вилитого на відкриту рану. Дуже небагато проігнорують Мене, але не всі приймуть Мій Остаточний Дар Вічного Спасіння.

На жаль, багато відкинуть Мій Останній Заклик і натомість підуть за звіром, а це означає, що вони будуть втрачені для Вічності. Хіба ви не знаєте, що після Мого Другого Пришестя ваша душа існуватиме вічно?

Ви будете змушені вибрати – або Вічне Життя зі Мною, або вічне прокляття з дияволом. Третього не дано. Кожна людина вибере свій шлях згідно власного вибору.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах