764. Блаженні лагідні серцем, які були позбавлені гордині через Благодать Божу

П’ятниця, 12 квітня 2013 р. Божого, 23:55

Моя ніжно улюблена дочко, хто з-поміж вас, які справді люблять Мене, можуть прийти до Мене і впасти до Моїх Стіп у цілковитій відмові від себе?

Хто з вас, які насправді почитаєте Мене і дотримуєтеся Мого Вчення, можуть впокоритися переді Мною, зовсім не дбаючи про самого себе? Якщо ви зможете кинутися в Моє Милосердя у покірному служінні, то Я підніму та вивищу вас. Але коли ви вивищуєте себе в Моє Ім’я, і кажете, що знаєте Мене краще за інших, Я кину вас на землю до Моїх Стіп.

Чому так багато людей, яким була дана Правда, досі не розуміють Правди Мого Вчення? Людина, через пляму гріха, не гідна постати переді Мною. Але ті, які розуміють слабкість людської душі, повинні знати, що ті, які самовільно беруть на себе відповідальність проголошувати свої глибокі знання в духовних справах, встановлених Божим Вченням через пророків, мають бути дуже обережними. Коли такі душі заявляють про своє так зване знання, щоб похизуватися своєю інтелектуальною оцінкою Святої Доктрини, замість зосередитися на вагомості смирення, то вони ображають Мене. Коли ж вони використовують свої знання, щоб перекрутити Правду, підлаштовуючи її під свої програми, щоб притягнути душі до штучної версії Мого Вчення, то це глибоко ображає Мене і Я покараю ті душі, які винні у цьому злочині проти Бога.

Ті з-поміж вас, які створюють культи чи релігійні рухи, всі з яких є вашими власними творіннями, знайте, що коли ви спотворюєте Слово Боже, то ви винні у важкому гріху. Ваші голоси, які з одного боку проголошують Слово Боже та всю Його Славу, є почутими, тому що вони містять Правду. Але коли ви додаєте до Слова Божого ваші власні трактування і коли ви використовуєте це для нападів на інших у Моє Святе Ім’я, звинувачуючи їх у злодіяннях, то ви грішите.

Блаженні лагідні серцем, які були позбавлені гордині через Благодать Божу, бо вони будуть правити як царі в Новому Раю.

Блаженні ті, чия цілковита довіра до Мене означає, що вони проповідують і поширюють Моє Святе Слово без жодного наміру привернути до себе увагу та здобути собі славу, бо вони теж знайдуть притулок у Моєму Царстві.

Ті, які стверджують, що вони є Моїми відданими послідовниками, але вважають, що мають право судити інших, аналізувати вірування інших, і що їхня віра в Бога дозволяє ображати чи привселюдно засуджувати святі душі, які приходять в Моє Ім’я, не є частиною Мого Царства. Ви належите злому духові, тому що не проголошуєте Мене, Ісуса Христа. Я не закликав вас і не давав вам дозволу пропагувати будь-які форми особливої групи, створеної для того, щоб висміювати іншу групу.

Всі ті, які гордо хизуються інтелектуальною досконалістю, пов’язаною з Моїм Вченням, для того, щоб принизити іншу Божу дитину, особливо вибрану душу, знайте, що ваші дні полічені. В минулому Моя Терпеливість завадила б Мені переривати такі хибні місії. Зараз, в ці Кінцеві Часи, Я не терпітиму того способу, в який ви намагаєтеся блокувати Моє Друге Пришестя.

Так небагато з вас приймуть Мій План по підготовці вас до Часу Мого Другого Пришестя – щоб цього разу привести вас до Нової Ери Миру. Ви вже знаєте Правду. Ви знаєте, що Я прийду знову, але, як і раніше, ви не визнаєте, що це Я, Цар всього сущого, є Той, Хто закликає вас підготувати свої душі.

Дві тисячі років для Мене є нічим. Це так, наче було вчора. Тому сьогодні Я взиваю до всіх вас. Мене засмучує, що ті, які кажуть, що люблять Мене і привселюдно визнають Мене, насправді не знають Мене. Вони дозволили собі на атрибути організованих релігій, міжнародну політику, надмірну велич та церемонії, щоб заховатися від Мене.

Я Є простого розуму, тіла і душі, отож обіймаю першими тих, які приходять до Мене в простий спосіб. Коли батько вітає вдома свою дитину, яка деякий час жила за кордоном, він не звертає уваги на її одяг, взуття, ювелірні прикраси чи валізи. Він бачить лише свого сина, його обличчя і любов, яка існувала в його серці від його першого подиху, коли він вийшов з лона матері. Батька не цікавлять його погляди, його багатство, його думки чи плітки про інших – він знає лише любов, яку він відчуває до своєї дитини, і любов, яку дитина відчуває до нього.

Любов є проста. Вона позбавлена складностей. Вона не походить з ненависті. Ви не можете любити когось, коли ваша душа сповнена гніву або ненависті. Коли ви любите Мене, ви повинні любити усіх тих, які йдуть за Мною, не дивлячись на їхні слабкості. Ви повинні любити навіть тих, які винні у страшних гріхах, бо Я можу пробачити найбільш нечестиві з усіх гріхів. Важливо пам’ятати, що жодна людина не має права засуджувати іншу в Моє Ім’я. Це можу робити тільки Я.

Знайте, що коли йдеться про попередження світу грішників, які є ворогами Бога, то Я маю на це право. Але в кожному випадку Я буду просити про молитву за їхні душі. Буде лише єдиний виняток. Я ніколи не попрошу вас молитися за антихриста, бо він не походить від Бога.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах