723. Моя Церква на землі є атакована, а це означає, що Моє Тіло буде розіп’ято знову, як і було передбачено

Неділя, 3 березня 2013 р. Божого, 11:45

Моя ніжно улюблена дочко, не бійся нападів, які будуть спрямовані проти тебе, бо Я Є з тобою кожної секунди, щоб зробити тебе сильнішою. Сумно Мені сказати тобі, що ти будеш багато страждати від словесних образ через вибір часу для цього Мого Плану Спасіння.

Оскільки це є час, в якому не тільки ревні католики будуть піддані випробуванню віри та вірності Мені, але це буде також і найбільшим випробуванням для всіх християн в кожній частині світу.

Тим, які звинувачують тебе в єресі, Я кажу наступне. Я, Ісус Христос, ніколи не обманюю, бо Я Є Правда. Я ніколи не зміг би обдурити вас, тому що це неможливо. Пам’ятайте, що це є Моє Тіло, яким є Церква. Мою Церкву на землі зараз атакують, а це означає, що Моє Тіло буде розіп’ято знову, як і було передбачено. Хочу також сказати, що Моє Тіло вже більше не буде Присутнім від моменту, коли Свята Євхаристія буде відкинута священнослужителями Святого Престолу в Римі. Це стане реальністю і тоді ви повинні відвернутися від цього.

Я прошу вас молитися за всіх Божих дітей – всіх Моїх висвячених слуг, в тому числі за введених в оману лжепророків. Однак Я ніколи не буду просити вас молитися за антихриста, бо це неможливо.

Прокиньтеся, усі ви і послухайте, що Я маю вам сказати. Ви не повинні панікувати, впадати у відчай або втрачати надію, бо ця мерзота стане остаточною мукою, яку всі Божі діти будуть змушені знести перед тим, як Я прийду знову.

Це буде День Великої Слави, Великої Радості і Мій Прихід покладе край злу, що отруює землю.

Замість боятися, радійте. Ви повинні з нетерпінням очікувати на Моє Друге Пришестя, тому що Я приношу з собою Новий Рай, обіцяний для вас.

Якщо ви несете Мій Хрест, то це завжди буде важко. Часи, в яких ви зараз живете, несуть із собою такі форми розп’яття, які для більшості християн буде дуже важко витримати – таким великим буде їхній біль.

Ці бідні душі, які не вірять, що Я кажу Правду через ці Послання, повинні запитати себе про наступне. Чи вірите ви Святій Біблії і пророцтвам, які проголошені в ній? Чи вірите ви в антихриста і одкровення про лжепророка, який захопить Престіл Петра підступним способом? Якщо так, то визнайте, що вже прийшов час для цих подій, які розгортаються на ваших очах. Тут не йдеться про майбутнє – це відбувається вже зараз. Прийміть це з мужністю і прийдіть до Мене з цілковитою довірою, тому що Я люблю вас. Я потребую, щоб ви тримали свої очі широко відкритими. Ви не повинні ухилятися від Правди.

Мерзота вже розпочалася. Коли ви відмовляєтеся від Моєї Чаші, то перешкоджаєте Мені спасати душі, яких Я потребую, щоб сповнити Заповіт, обіцяний Моєму Отцю.

Я благословляю вас. Я так сумую за тим, щоб ваші серця відкрилися і Я зміг забрати вас до Мого Славного Царства.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах