627. Немає значення, наскільки важливим для вас є ваше майно на цій землі, воно нічого не варте

Середа, 28 листопада 2012 р. Божого, 19:40

Моя ніжно улюблена дочко, впродовж змін, які дуже скоро виникнуть у світі, ніхто ніколи не повинен забувати, що Бог створив світ, і що виключно з Його Руки і завдяки Його Силі світ дійде до кінця у відомий вам спосіб.

Жоден уряд, жоден лідер чи жодна людина не може контролювати існування людства або смерті, лише Бог може вирішувати, коли душа може залишити тіло.

Немає значення, наскільки важливим для вас є ваше майно на цій землі, воно нічого не варте. Проте багато людей проводять більшу частину свого життя, реалізуючи мрії про славу, багатство і накопичення матеріальних речей, які можуть бути відібрані від них у будь-який момент.

Ось чому ці душі, до яких Я відчуваю глибоке співчуття, будуть страждати від втрати багатства. Я дозволю, щоб вони були позбавлені всього, щоб могти очиститись.

Багато людей у світі багато втратили через руки корумпованих і жадібних організацій. Але хоч вони потребують їжі і даху над головою, Я дозволю на це страждання.

Бо лише тоді такі душі звернуться до Мене по допомогу. Це є формою очищення, щоб людина могла прийти до Мене з покорою, і є необхідною рисою, щоб увійти в Моє Царство.

Не бійтеся, якщо ви опинитесь в такій ситуації. Вона триватиме лише певний час і буде результатом вашої власної діяльності. З часом все складеться добре. Це буде час, щоб подумати про своє майбутнє і місце, яке Я приготував для вас в Моєму Новому Раю.

Ви повинні заслужити право іти зі Мною. Ваш час на землі є тимчасовим. Багато душ, які дивляться на світ як на місце матеріальних чудес, повинні зрозуміти, що вони є лише відблиском великих і славних Дарів, які чекають на всіх тих, які будуть жити в Новій Славній Ері.

Ваш час тут пронизаний стражданням, невдоволенням, ненавистю і розпачем через присутність сатани.

Ви не можете його побачити, але він і його впалі ангели є скрізь: схиляють, штовхають і спокушають людство впродовж усього дня.

Багато людей не можуть визнати факту його існування і це дуже непокоїть. Проте багато не заперечують ненависті, яку вони можуть відчувати, коли стають жертвами чужої злості. Ненависть може походити лише з одного джерела. Вона не є чимось, що існує само по собі. Вона виливається з пащі звіра.

Душі, які не визнають існування гріха, залишаються відкритими і будуть легкою мішенню для злого духа. Вони будуть втягнуті у спокуси, які він розставив перед ними, як правило, через тілесні гріхи. Ці душі є легкою здобиччю і не будуть страждати так, як ті душі, які чинять йому опір. Душі, які люблять Мене, їхнього Ісуса, і які з покірним серцем дотримуються Мого Вчення, є тими, на яких найбільше концентрується злий дух.

Це ті душі, які сатані буде надзвичайно важко отримати. Це саме ті душі, які завдяки своїм молитвам і стражданням задля Мене викликають в нього скуління і виття в агонії.

Для тих з вас, які Мене люблять: тільки через вашу наполегливість та витривалість ви зможете подолати його тиск, який послаблюється з години на годину завдяки цій Місії.

Якщо ви були словесно атаковані з невідомої причини, або якщо вас очорнюють в Моє Ім’я, то знайте, що ваші молитви рятують душі.

Я прошу, зберігайте мовчання під час цих нападів, бо якщо ви підете на контакт з вашими нападниками, то дасте злому духові багато сил.

Будьте сильними, Мої улюблені учні, заради Мене. Я підтримаю вас і невдовзі вашим стражданням прийде кінець.

Ваш улюблений Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах