455. Шістсот тисяч впалих ангелів були випущені в минулому році з глибин Пекла. В подальшому було випущено ще п’ять мільйонів

Четвер, 7 червня 2012 р. Божого, 20:00

Моя ніжно улюблена дочко, надійшов час взятися за зброю в небесній битві, яка зараз вирує із сатаною та його впалими ангелами.

Звільнена зараз в кожному народі армія ангелів сатани і його відданих учнів на землі атакує Божих дітей всіма можливими способами.

Існують очевидні ознаки: криза в Моїй Церкві, Католицькій Церкві, яка була викликана силами зла, основна мета якої полягала в тому, щоб поставити її на коліна. Не задовольнившись цим, сили зла хочуть знищити Пресвяту Євхаристію, зневаживши її.

План сатани полягав у тому, щоб знищити віру Моїх послідовників через деморалізацію Моєї Церкви на землі.

Багато Моїх послідовників більше не віддають належне Мені, їхньому Спасителеві, бо звинувачують за гріхи тих, які Мене представляють в Церкві. Як це Мене ранить, коли вони так швидко покидають Мене.

Відступництво в сьогоднішньому світі було також заплановано сатаною через спокушування Божих дітей відмовитися від своєї віри.

Натомість він підсуває нову релігію, часто знану як релігія New Age. Замість того, щоб прославляти Бога, Предвічного Отця, вони прославляють людську істоту як духовно вищу і пануючу.

Як Люцифер, який хотів бути не тільки як Бог, але який хотів стати Богом, цей культ, який швидко розвивається, хоче переконати Божих дітей, що це вони контролюють свою власну долю, що все може бути контрольовано за допомогою помилкової віри в метафізичний світ, якого не існує.

Віра в фальшивих богів, як, наприклад, Будда, принесла шкоду дуже великій кількості людей і привела їх у темний світ, який, на перший погляд, видається блискучим, але якому не вдається запалити чисту любов один до одного.

Замість цього всі ці релігії New Age призводять до одного: самоодержимості та самолюбства за рахунок інших.

Війни, викликані сатанинськими і масонськими групами, стають щораз чисельнішими і найбільша група з усіх здобуде контроль на Близькому Сході через різанину.

Вони будуть таємно організовувати введення нової всесвітньої валюти у Європі, щоб зробити людей невільниками.

Хватка сатани буде настільки сильною, що потрібно буде багато молитов, щоб повалити владу, якою він володіє. Тоді прийде спокуса, щоб відвернути дітей Божих від Правди.

Він, сатана, може створити у вашому розумі повний безлад. І хоч у нього немає влади знати те, про що ви думаєте, він може підсувати думки і сумніви у ваш розум.

Коли ви на початку чините опір, молячись про Ласки, щоб захистити себе, тоді він посилює свою активність.

Сатана посилає своїх ангелів-демонів до віруючих і мучить їх. Якщо б ви могли їх побачити, то це б шокувало вас. Два або три можуть оточувати вас і збивати з пантелику, можуть дезорієнтувати вас і змусити бути нещасними, можуть наповнити ваш розум незичливими думками щодо іншої особи.

Все, що пов’язано з Богом, Його церквами, Його дітьми і тими, які представляють Його на землі, є першочерговими цілями.

Потім він бере на приціл тих, які займають високі становища, які контролюють життя мільйонів. Він спокушає їх корупцією, маніпулюванням владою і введенням поганих законів, розроблених для того, щоб завдавати біль і труднощі. А потім він подбає про те, щоб дійшло до війни.

Діти, не ігноруйте цієї битви, тому що вона реальна.

Шістсот тисяч впалих ангелів були випущені в минулому році з глибин Пекла.

А в подальшому були випущені ще п’ять мільйонів. Надійшов час, щоб Армія Бога в Небі знищила сатану. Надійшов також час для Моєї Армії на землі, щоб озброїтися.

Час є коротким. Маємо виконати багато праці.

Молитва є зброєю. Навернення є метою. Я можу осягнути спасіння душ тільки тоді, коли Мій Голос почують.

Сатана знає це. Він наклав прокляття на цю Місію і буде відтягувати від неї багатьох Божих дітей. Все ж він не зможе перемогти. Оскільки ніхто не зможе зупинити виявлення Книги Істини, бо це Я, Ісус Христос, є той, Хто робить це.

Однак багато бідних душ будуть переконані до того, щоб дивитися в інший бік, коли Я голоситиму Правду для цілого світу, щоб побачили те, що було передбачено в Книзі Одкровення.

Ніколи не дозволяйте йому вступати із вами в контакт. Ви можете цього досягти, якщо відмовитеся зневажати і насміхатися над іншими, коли проголошуєте Моє Святе Слово. Бо контактуючи з ним, ви даєте йому зброю, якої він потребує, щоб подолати ваш опір.

Вашу улюблений Ісус

Спаситель всього людства

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах