1277. Єресь буде буяти, а Моє Ім’я зникне

Середа, 26 листопада 2014 р. Божого, 23:10

Моя ніжно улюблена дочко, Я Є Таємницею для світу і тільки ті, які є близькими Мені, пізнають величину Любові, яку Я маю до людства в Моєму Серці.

Якщо б вони могли бачити Моє Обличчя, то знали б, якою глибокою є Моя Любов, Моє занепокоєння, Мій розпач, Мій гнів, Моє співчуття, Мій смуток за всіма вами. Саме через Мою Любов до вас Я відчуваю ці стани, тому завдяки Моїй Божественності і Таємниці Завіту Мого Отця людині дано лише стільки інформації про Існування Бога. Повна Правда про Моє прийдешнє Царство буде повідомлена тільки тим, які увійдуть до нього. До того часу будьте певні, що Моя Велика Слава проявиться в кожному з вас, коли смерть більше не матиме жодної влади над вами.

Ви повинні довіряти цим Посланням усім своїм серцем і знати, що вони містять Джерело усього Життя. Моя Присутність серед вас, Мої улюблені послідовники, стає щораз сильнішою і чим сильнішою вона стає, тим сильнішою буде ненависть до Мене і до всіх тих, які відповідають на Мій Заклик по спасінню душ. Демони з усіх щаблів ієрархії сатани заразили душі багатьох добрих людей, які люблять Мене. Ці бідні душі, які були обмануті, відкинули Мій Остаточний План по підготовці Мого Залишку. Натомість на них впливають, щоб вони стали добровільними учасниками армії сатани. В багатьох випадках здаватиметься, що армія сатани не виступає відкрито проти Мене. Ні. Сатана надто хитрий, щоб виявити свою присутність і тому кожна його тактика війни проти цієї Місії буде ретельно сконструйована, але ви зможете розпізнати його риси. Гординя, зарозумілість, витончені заклики до справедливості, які будуть приховувати слова єресі і богохульства, будуть представлені людству як турботливі заяви і публічні заклики щодо надання прав людини. В той час як Моя Церква почне тріщати по швах, найвідданіші з Моїх послідовників сприймуть це є як зміну часу, як нову еру, коли світ, незважаючи на релігійні відмінності, стане більш об’єднаним, і як новий початок.

Нова ера Церкви буде мати вигляд глобальної євангелізації, подібної до якої ніколи раніше не було в Моїй Церкві від часу, коли Мої Апостоли розпочали свою місію. Її буде радо вітати, насамперед, світський світ. Як тільки світ прийме цей план, керівники Моєї Церкви будуть змушені аплодувати цій новій ері, в якій Церква і світський світ стануть як одне ціле. Єресь буде буяти, а Моє Ім’я зникне.

Ті, які є Моїми, ніколи не здадуться і їм будуть надані великі Ласки у різний спосіб. Страх не зупинить їх у боротьбі проти армії сатани. Їхні голоси гучно звучатимуть, бо Святий Дух уповноважить їх у спосіб, який здивує багатьох. Вони будуть відстоювати Правду за всяку ціну і Небесна Ієрархія, всі ангели і святі будуть крокувати з ними. Їм будуть завдавати всіляких образ, перед ними постануть всілякі перешкоди і на них будуть випльовувати всілякі прокляття. Але ніщо не зупинить їх і Я, Ісус Христос, наповню їхні серця сміливістю, рішучістю і волею, щоб протистояти усім тим, які зрадять Мене і які будуть переслідувати їх за проголошення Правди.

Ви ніколи не повинні боятися знову і знову повторювати Святе Боже Слово, бо мільйони не розпізнають брехні, яка невдовзі замінить Моє Святе Вчення.

Я підніму багатьох хоробрих чоловіків і жінок в усіх куточках світу, щоб проголошувати Правдиве Слово Боже, так як воно викладено в Найсвятішій Біблії. В той час як вони будуть зміцнювати Правду, їм кинуть виклик брехуни, які будуть використовувати перекручену логіку, щоб сперечатися з ними. Мої вороги вийдуть на поверхню у великій кількості і вони прийдуть озброєні богословськими аргументами, які будуть підривати Слово Боже в час перед Моїм Другим Пришестям. Вони стануть на чолі багатьох Моїх ошуканих висвячених слуг, які будуть обмануті Моїм супротивником.

Голос Моїх ворогів буде звучати гучно, аж до хрипоти, викрикуючи непристойності з ненавистю, яка виливатиметься з кожної пори їхніх тіл щодо тих, які вестимуть Мою Армію Залишку. Вони ніколи не зупиняться у своєму переслідуванні усіх християн аж до того Дня, коли Я прийду судити. І тоді усі замовкнуть – вони не видадуть жодного звуку, тому що тільки тоді вони усвідомлять жахливу Правду і те, як вони зрадили Мене.

Ваш Ісус

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах