127. Не дозвольте людським недолікам Моєї Церкви відвернути вас від Мене

четвер, 30 червня 2011 р., 20:00

Моя ніжно улюблена дочко, Я посміхаюся цього вечора з радістю в Моєму Серці, бо нарешті молодь чує Моє Слово через інтернет, як це і було передбачено.

В такий cпосіб більше людей зможуть розповісти світові, як підготуватися до Попередження. Моє Серце розривається від радості, коли Я бачу любов, яку Мої діти мають до Мене в кожному куточку землі. Моя Любов ніколи не вмирає. Вони, Мої улюблені послідовники, наповнені Моєю Любов’ю, яку вони відчувають в своїх серцях. Зараз вони можуть розповісти всьому світові, включаючи циніків, як сильно вони почитають Мене, прославляючи Мою Славу всім. Бо ці Мої мужні і люблячі створіння притягнуть зараз тих, які протистоять Мені, до Правди про те, чому вони найперше знаходяться на цій землі.

Небеса радіють за тих, які відкрито проголошують в інтернеті свою любов до Мене. Моя Любов до них виливається, так що Мої ласки будуть вилиті на кожного з них, простягаючись від одного куточка земної кулі до іншого.

Я зараз приходжу, щоб врятувати вас перед Днем Суду

Запам’ятайте один урок, діти. Істина Мого Вчення ніколи не змінювалась. Людська помилка, гріхи Моїх висвячених слуг і тих, які зловживали Істиною, щоб вона задовольняла їхні власні амбіції, можливо забруднили Моє Ім’я, але вони ніколи не змінили того Ким Я Є. Я – Спаситель людства. Я прийшов вперше, щоб врятувати вас, щоб дозволити на прощення гріха. Я зараз приходжу знову, щоб врятувати вас перед Днем Суду.

Через те, що Моя любов є такою сильною, вона зараз буде пронизувати увесь світ завдяки силі Святого Духа, щоб притягнути вас назад в лоно Моєї ніжної Любові. Відчуйте зараз Мою Любов, діти. Не дозвольте, щоб ваше розчарування людськими недоліками Моєї Церкви відвернуло вас від Мене, Ісуса Христа, або Мого Предвічного Отця.

До тих, які відвернулися від Мене через гріхи Церкви

Саме через гріх ви були спокушені блокувати Істину. Ті з вас, які звинувачують Церкву в своїй відсутності віри в Мене, не чесні самі з собою, бо якщо б ви дійсно любили Мене, то ви б не виправдовувалися. Сатана зараз повсюди в світі, діти, намагаючись переконати вас при кожній можливості, що ваша віра не має значення, неважлива, що ваша віра не гарантує вам місце на Небесах. В деяких випадках ви вірите, що Милосердя Бога безкінечне і що ви можете врятуватися, якщо живете життям, в якому ви не завдаєте шкоди іншим. Ви дуже часто кидаєте Мені виклик, коли звинувачуєте Мене за зло у світі. Це коли ви гніваєтесь на Мене і на Бога, Предвічного Отця. Як може Бог стояти осторонь і дозволити на такі прояви зла у світі? Де існують вбивства, зґвалтування, аборти, тортури, жадібність і бідність? Ви повинні зупинитися зараз і почути Мене.

Пам’ятайте, що гріх, викликаний сатаною, в існування якого більшість людей сьогодні не вірять, може заразити кожного з вас через Дар, який ви отримали від свого Творця, Бога Отця. Цей Дар вільної волі даний кожному. Деякі використовують цей Дар для добрих справ, де вони проявляють любов до всіх, в той час як інші зловживають ним, щоб скористатися іншими. Коли сатана приваблює цих через їхню слабку вільну волю, тоді вони стають здатними здійснювати великі звірства. Вільна воля є вашою, діти. Коли вона стає забруднена гріхом, це призводить до хаосу в світі. Бог Отець не може змусити вас припинити щось робити, незалежно від того, чи це є добрим, чи поганим, тому що Він не буде втручатися у вашу вільну волю. Він завжди буде заохочувати вас молитися, для того щоб ви отримали ласки, необхідні для того, щоб уникнути гріха. Саме через вашу вільну волю ви приймете одне з двох рішень. Звернутися до Бога або дозволити собі спокуситися брехнею сатани, який відведе ваш розум подалі від Істини.

Пам’ятайте, що Я Є Істина. Сатана не хоче, щоб ви бачили Істину. Він буде використовувати ваш інтелект і представляти складні аргументи, щоб спокусити вас. Він може навіть переконати вас, що щось є поганим, коли це є добрим. Тому коли ви вважаєте, що це лицемірно – звертатися до молитви на славу Бога Отця через гріхи церкви, то ви повинні розпізнати цей обман таким, яким він є – ще одним способом заохотити вас відвернутися від Мене. Від Істини. Зараз, діти, виявіть Мені свою любов, підводячись і захищаючи Моє Ім’я в невіруючому світі.

Дуже скоро ви будете заохочувати інших почути свої погляди. Подібно як ті, які стверджують, що вони не вірять у Мене і голосно кричать, що дуже Мене ненавидять – ви повинні сказати світові, що любите Мене. Тільки тоді в світі зрушиться масове навернення. Дозвольте Мені підвести вас зараз, щоб ви могли підготувати Моїх дітей до входу в Мій Новий Рай на землі. Пам’ятайте, що тільки ті, які вірять в Мене і в Мого Предвічного Отця, зможуть увійти в цей Рай.

Ідіть зараз і приведіть до Мене маси.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах