1143. Матір Спасіння: Сьогоднішнє свято Матері Спасіння буде останнім днем, присвяченим Мені, Божій Матері

Середа, 4 червня 2014 р. Божого, 14:13

Мої дорогі діти, Спасіння може бути заповідане через Мого Сина, Ісуса Христа, тільки тим душам, які приймуть Його Боже Милосердя.

Медальйон Спасіння є однак надзвичайним Даром з Небес, даний світові завдяки великій Любові Мого Сина до всіх Божих дітей. Завдяки силі, даній Мені за велінням Мого Предвічного Отця, цей Медальйон стане запорукою Спасіння для мільярдів душ. Це стане можливим, тому що як тільки душа прийме цей Медальйон з відкритим серцем, це призведе до навернення.

Моя роль Співвідкупительки у наданні допомоги Моєму Синові в Його великому плані об’єднання усіх і принесення їм Вічного Життя була встановлена. Всі повноваження, надані Мені як Матері Спасіння, щоб розчавити голову змія, означають, що його влада швидко послабиться. Ось чому він, злий дух, зневажає цей Медальйон і використає кожну заражену ним душу, щоб непристойно облаяти цей Медальйон і боротися з ним. Ви повинні завжди ігнорувати злого духа і молитися до Мене, вашої улюбленої Матері, в цей особливий день, в прийдешні роки, задля отримання особливої Благодаті. Я проголошую цей день, 4 червня 2014 року, святом Матері Спасіння. В цей день, якщо ви будете відмовляти цю Молитву, Я буду заступатися від імені усіх душ про Дар Спасіння, особливо для тих, які перебувають у великій духовній темряві.

Молитва Хрестового Походу [154]

Молитва на свято Матері Спасіння

О Мати Спасіння, я складаю перед Тобою сьогодні, в цей день 4 червня, у свято Матері Спасіння, наступні душі [імена].

Будь-ласка, дай мені й усім тим, які почитають Тебе, дорога Мати, і які поширюють Медальйон Спасіння, усілякий захист від злого духа і всіх тих, які відкидають Милосердя Твого улюбленого Сина, Ісуса Христа, і всі Дари, які Він заповідає людству.

Молися, дорога Мати, щоб усі душі були обдаровані Даром Вічного Спасіння.

Амінь.

Діти, пам’ятайте, що Я вам казала, завжди взивайте Мене, вашу Матір, щоб Я прийшла вам на допомогу в годині великої нужди. Я завжди буду заступатися за вас, щоб повсякчас принести вам мир і втіху у вашому прагненні стати ближчими до Мого Сина.

Сьогоднішнє свято Матері Спасіння буде останнім днем, присвяченим Мені, Божій Матері. Радійте, бо всі ангели і святі об’єднуються в цей час заради душ, які тепер будуть захищені від злого духа і чия доля тепер перебуватиме з Моїм Сином.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах