1085. Матір Спасіння: Просіть Мене, вашу улюблену Матір, захистити Місію Спасіння і дати вам силу іти вперед

Вівторок, 25 березня 2014 р. Божого, 15:30

Мої дорогі діти, коли Бог вибрав Мене на Матір Свого Єдинородного Сина, Я змогла прославити Бога і послужити Йому тим, що привела на світ довгоочікуваного Месію. Я була просто Його покірною слугинею, так само як і зараз.

Завжди пам’ятайте, що коли ви служите Богові в Його Плані принести Вічне Спасіння для цілого світу, то ви є просто Його слугами. Служіння Богові вимагає глибокого почуття смирення. Іншого способу немає. Ця Місія є останньою Місією, схваленою Моїм Отцем у Його Плані принести остаточне спасіння Його дітям, яка притягне мільйони душ на служіння Йому. Вони прийдуть з усіх куточків землі. Багато з них не будуть свідомими свого покликання, поки не почнуть відмовляти Молитви Хрестового Походу. Завдяки Молитвам Хрестового Походу Святий Дух наповнить ці душі і тоді вони будуть готовими нести Хрест Мого Сина.

Якщо ви дійсно служите Моєму Синові і приходите Йому на допомогу, щоб Він міг принести спасіння кожному грішнику, то вам доведеться прийняти тягар Хреста. Коли ви служите Моєму Синові, але пізніше обурюєтеся через терпіння, які це служіння приносить вам, тоді ви руйнуєте бар’єр, який захищає вас від злого духа.

Сатана ніколи не перешкоджає тим, які йдуть слідом за фальшивими візіонерами або їхніми послідовниками, тому що він знає, що вони не приносять плодів. Проте у випадку із справжніми місіями, він буде атакувати їх з усією жорстокістю. Він буде використовувати слабкі душі, заражені гріхом гордині, щоб нападати на правдивих учнів Мого Сина. Його ненависть буде найбільш очевидною щодо тих, які відповідають Мені, Матері Спасіння, коли Мій Медальйон Спасіння стане доступним по цілому світі.

Медальйон Спасіння наверне мільярди душ і тому злий дух прикладе усіх зусиль, щоб зупинити його. Через такі напади ви побачите отруту, яку виливатимуть злий дух і всі його слуги, тому що він не хоче, щоб Медальйон був наданий Божим дітям. Діти, ви ніколи не повинні піддаватися тиску або злодіянням, які будуть походити від тих, які відпали від Мого Сина. Якщо ви так вчините, то піддастеся сатані. Натомість ви повинні просити Мене, вашу улюблену Матір, захистити Місію Спасіння і дати вам силу іти вперед в цей час річниці Благовіщення.

Ви повинні відмовляти цю Молитву Хрестового Походу.

Молитва Хрестового Походу [143]

Щоб захистити Місію Спасіння

О Мати Спасіння, захисти цю Місію, Дар Божий, щоб принести Вічне Життя всім Його дітям в усьому світі.

Будь-ласка, втруться від нашого імені, через Твого улюбленого Сина, Ісуса Христа, щоб Він дав нам мужність повсякчас виконувати наші обов’язки в служінні Богу і, особливо, коли ми через це страждаємо.

Допоможи цій Місії навернути мільярди душ згідно з Божественною Волею Бога і перетворити їхні закам’янілі серця в люблячі серця слуг Твого Сина.

Дай усім нам, які служать Ісусові в цій Місії, сили для подолання ненависті і переслідування Хреста, та вітати страждання, які приходять з нею, з щедрістю серця і з повним прийняттям того, що нас може очікувати попереду.

Амінь.

Мої дорогі діти, ніколи не дозвольте, щоб страх перед служінням Богу став на шляху вашого проголошення Його Святого Слова. Страх походить від сатани – не від Бога. Мужність і сила у поєднанні зі смиренням і бажанням дотримуватися Божої Волі можуть походити тільки від Бога.

Сьогодні, в цю річницю Благовіщення, Я приношу подяку Моєму улюбленому Отцю, Богу Всевишньому, за Дар, який Він дав світові, коли попросив, щоб Я народила Його ніжно улюбленого Сина, щоб відкупити людство і привести світ до Його Вічного Царства.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах