1084. Бог Отець: Голод, який охопить світ, коли відкриється Третя Печать, не обмежиться нестачею їжі

Понеділок, 24 березня 2014 р. Божого, 15:33

Моя найдорожча дочко, голод, який охопить світ, коли відкриється Третя Печать, не обмежиться нестачею їжі для тіла. Голод, про який Я говорю, буде ще й голодом духу, бо усі сліди Правди будуть стерті ворогами, які проникли в Церкву, створену на землі Моїм Сином, Ісусом Христом, у єдності з Його Тілом.

Незабаром Правда стане заплутаною, а Святого Духа замінять духом зла. Ті, які будуть поширювати нову форму фальшивої євангелізації, будуть відповідальними за відмову Моїм дітям у Поживі Життя. Коли ви будете позбавлені Правди, вам не буде чим живити свою душу і з часом ви впадете у поганство. Я втручаюся на кожному етапі того процесу, через який ви будете введені в оману. Кожне зусилля буде докладено Мною і через Милосердя Мого Сина Я принесу багатьом Його висвяченим слугам Благодать, якої вони потребують, щоб відрізнити Правду від вигадки.

Коли Я буду відтягувати вас від ворога, багатьом з вас буде важко залишитися вірними Слову Божому. Вас будуть мучити сумніви, брак мужності дотримуватися Святого Слова і страх бути оголошеним зрадником Церкви. Битва за душі буде такою ж інтенсивною, як і в часи Мого Сина на землі. Найбільші труднощі виникнуть через відмову з боку висвячених слуг Мого Сина виявити обман у своїх власних рядах. І тому через літеплість своєї віри і відсутність проникливості вони приведуть багатьох своїх духовних співбратів в серйозну помилку, як це і було передбачено.

Я заявляю вам, що час є короткий. Вам не буде надано час, необхідний для того, щоб залучити всіх Моїх дітей в Милосердні Обійми Мого Сина. На тих з вас, які упривілейовані отримати Ласку визнання Дару Книги Істини, покладаються великі очікування. Завдяки вашій вірі і довірі до Мене, вашого улюбленого Отця, ви допоможете Мені повернути назад Моїх дітей, щоб вони з готовністю прийняли Втручання Попередження, коли Мій Син охопить весь світ Променями Свого Великого Милосердя.

Цей час близький і вже прийшла пора взяти вашу броню і боротися за Правдиве Слово – Істину – щоб вона була збережена. Бо без Правди немає життя.

Ваш Отець

Бог Всевишній

послухайте аудіо

Поділитися в соціальних мережах