Попередження — глобальне Просвітлення Сумління


Невдовзі сповниться пророцтво про ПОПЕРЕДЖЕННЯ – ПРОСВІТЛЕННЯ СУМЛІННЯ, яке було об’явлено Матір’ю Божою в Гарабандалі (Іспанія) в 1961 році:

«Спочатку прийде Пересторога. Її буде видно на небі, а тоді відчується внутрішньо кожним, хто живе на землі. Ніхто цього не уникне. В певний момент раптово все зупиниться. Тоді кожен побачить зло, яке вчинив і добро, якого не виконав. Це буде дуже боляче – люди воліли б умерти, аніж це пережити. Але вона не спричинить фізичної шкоди. Коли б хто помер, то тільки від шоку через пережите. Пересторога служитиме як очищення, щоб «виправити совість світу» і приготувати його до «Великого Чуда».


«Книга Істини» пригадує про надзвичайну подію, яка має невдовзі відбутися в усьому світі, названою «Попередження» – передвіщеною у Святому Письмі, у працях християнських авторів та інших приватних одкровеннях.

Під час Попередження усі люди на землі в одну мить переживуть містичну зустріч з Ісусом. Це буде видовищна подія – зіткнуться дві комети і на небі буде видно хрест – але її суттю буде внутрішній досвід кожною людиною Божого Суду. Люди, які живуть у смертному гріху, відчують біль пекла і зазнають того, що значить померти в гріху. Кожна людина пізнає стан своєї душі та совісті. Ця подія дається для того, щоб людство прийшло до тями і навернулося ще перед Останнім Днем – днем, заповідженим через визнання віри та катехизм, днем, в якому Ісус Христос прийде в славі судити живих і мертвих.

Посилання на цю подію можемо знайти у Святому Письмі, а також у працях християнських авторів. Була вона також передвіщена в пророцтвах і в приватних одкровеннях.


Чому настане Попередження?

  • Щоб довести усьому світу, що Бог існує
  • Щоб привести кожного наново до Ісуса і на дорогу Правди
  • Щоб через навернення вгамувати вплив гріха і зла у світі
  • Щоб допомогти врятувати нас до того, як наша душа буде засуджена через надання нам шансу виправитися і благання про прощення за здійснені нами гріхи
  • Щоб навернути невіруючих, які не мали б шансу на спасіння без цього Великого Акту Милосердя
  • Щоб зміцнити віру серед віруючих

Що буде безпосередньо перед Попередженням?

  • Дві комети зіткнуться в небі
  • Люди вважатимуть, що це викличе катастрофу більшу, аніж тремтіння землі, але цього не станеться. Це буде знаком того, що невдовзі зустрінемо Ісуса
  • Небо стане червоним і всі побачать Великий Хрест в небі, Знак щоб приготуватися
  • Атеїсти скажуть, що це глобальна ілюзія. Науковці будуть шукати логічного пояснення, але його не буде
  • Це буде видовищна подія, яка не завдасть нам жодної шкоди, оскільки буде Актом Любові і Милосердя, що походить від Ісуса

Що відбудеться під час Попередження?

  • Кожен віком понад 7 років зазнає особистої містичної зустрічі з Ісусом Христом. Буде це подібне до дня нашого особистого суду після смерті, але на цей раз ще не буде остаточного вироку. Натомість отримаємо шанс просити про прощення
  • Нам будуть показані всі наші гріхи і це викличе відчуття великого смутку  і сорому
  • Деякі відчують таку велику огиду і зазнають такого шоку, коли їхні гріхи будуть виявлені їм, що помруть, не використавши можливості просити про прощення
  • Кожен побачить стан своєї душі очима Бога – що доброго і що злого вчинив в своєму житті
  • Багато людей впадуть і плакатимуть слізьми полегшення, радості і щастя, слізьми подиву і любові
  • Нарешті стане можливим жити новим життям, коли будемо знати повну Правду

Що належить зробити перед Попередженням?

  • Ісус просить зараз кожного, щоб молитися за ті душі, які будуть в стані смертного гріха і які можуть померти від пережитого шоку через Попередження. Кожен мусить зараз приготуватися
  • Ісус просить, щоб ми усі вже зараз, тобто ще перед Попередженням, приготувалися духовно і скористалися з можливості сповіді, покути і прохання про прощення наших гріхів


„Щоденник” св. Фаустини, 1934 рік (параграф 83).

ІСУС ХРИСТОС:

Пиши наступне: Перед тим, як прийти, як справедливий Суддя, Я приходжу як Цар милосердя. Перед тим, як прийде справедливий день, людям буде даний такий знак на небі.
Згаснуть усі світила на небі і настане велика темрява по всій землі. Тоді на небі з’явиться знак Хреста, а з отворів, де були пробиті руки і ноги Спасителя, виходитимуть великі світла, які на певний час будуть освітлювати землю. Станеться це незадовго перед судним днем.


Деякі інтерпретують нижченаведений фрагмент Святого Письма як Попередження [Мт 24.30]:

Тоді на небі з’явиться знак Сина Чоловічого, і тоді заридають усі племена землі…


Вибрані послання на тему Попередження

http://ksiegaprawdy.pl/2020/02/18/ostrzezenie-bedzie-dla-wielu-wydarzeniem-przerazajacym-bo-bedzie-sie-wydawalo-ze-swiat-dobiegl-konca/?fbclid=IwAR0DBh6oZNEuwXv8k1C1r-VE4xMF9osxrM6wj8KBXOkMP1Wlg7XESQ7y8pM

http://ksiegaprawdy.pl/2020/02/22/wszystkie-serca-odczuja-ogien-ducha-swietego/

http://ksiegaprawdy.pl/2020/02/22/ostrzezenie-choc-nie-nalezy-sie-go-lekac-spowoduje-bol-u-tych-ktorzy-nie-beda-w-stanie-laski/

http://ksiegaprawdy.pl/2020/04/25/zderza-sie-dwie-komety-moj-krzyz-pojawi-sie-na-czerwonym-niebie-2/

Поділитися в соціальних мережах