Виверження вулкана в Ісландії – сповнене пророцтво

Пророцтво з Книги Істини, яке було здійснено менш ніж за два місяці в 2011 році.


90. Нові апокаліптичні повені цього літа у Франції

неділя, 22 травня 2011 р. Божого, 14:30

Моя ніжно улюблена дочко, одкровення, дане тобі опівночі 18 березня 2011 року про виверження вулкану в травні в Ісландії, тепер відбулося. Може ти застановишся? Чому почуваєшся такою приголомшеною, коли сталося те, що було передбачено. Я поясню тобі це. Хоч більшість твоїх сумнівів щодо правдивості Мого спілкування з тобою були розвіяні, та все ж у тобі ще був страх відносно того, що ти не вірно розрізняєш ці пророцтва. Ти повинна підвестися зараз і бути впевненою у собі, щоб дозволити Мені розвіяти твої страхи. Іди вперед і без вагань публікуй інші події, які Я тобі відкриваю. Виконуючи все те, щораз більше людей розумітимуть, що це є Я – Ісус Христос, який вже зараз заслуговує на увагу, таку необхідну для допомоги у порятунку душ.

Коли ці пророцтва підтвердяться, у серцях Моїх послідовників залишиться дуже мало сумнівів щодо їх правдивості. Проте затверділі душі, які відмовляються вірити і які завжди передбачають логічну відповідь, навіть будучи свідками Правди, все одно не будуть переконаними.

Повені у Франції, спека в Туреччині

Почуйте Мене зараз. Цього літа повені відбудуться на півдні Франції. Спека буде в Туреччині. Будуть і інші екологічні події, які викличуть хаос, в тому числі землетрус в Англії, але не одночасно; деякі з тих подій будуть мати вплив на інші європейські країни. Очікуйте на підвищення рівня моря у Середземномор’ї, який шокуватиме усіх. Землетруси відчують також в Норвегії та в Південній Америці. Я, Моя дочко, виявляю тобі ці події тільки з однією метою – для навернення Моїх дітей. Якщо вони визнають, що це Я говорю з ними через тебе, то це принесе Мені радість. Я не маю ні найменшого бажання налякати Моїх дітей, але ці події будуть збільшуватись у світі, як частина Великого Покарання, що надходить. Вони є необхідною частиною боротьби з шахраєм.

Моліться, Мої діти, щоб зменшити і запобігти цим подіям, тому що молитва є надзвичайно потужним засобом прощення.

Ідіть зараз у мирі. Не бійтеся публікацій цих пророцтв, бо вони здійсняться.

Ваш Спаситель

Ісус Христос

Fragment Orędzia z 18 marca 2011:

Moja córko, proroctwa, o których mówię, mają się właśnie wypełnić. Mojemu umiłowanemu Wikariuszowi nie pozostaje wiele czasu w Watykanie z powodu wydarzeń, które miały miejsce w marcu. Ludzkość będzie wkrótce świadkiem innych wydarzeń, łącznie z trzęsieniem ziemi w Europie, które zaszokuje wielu. Ale to oczyszczenie dopomoże w zjednoczeniu ludzi, co będzie dla dobra każdego. Nastąpią teraz inne globalne wydarzenia, włączając w to wybuch wulkanu* […]

Całość Orędzia: http://ksiegaprawdy.pl/2020/03/06/trzesienie-ziemi-w-europie-i-wojna-swiatowa/


Dnia 21 maja 2011 roku około godziny 17:30 czasu UTC rozpoczęły się drżenia i mikrowstrząsy ziemi dookoła wulkanu. O godzinie 19 rozpoczęła się erupcja wulkanu. Pokrywa lodowa lodowca Vatnajökull została przerwana, z wulkanu zaczęły wydobywać się popiół i pył wulkaniczny, tworząc chmurę o wysokości osiągającej 20 kilometrów.


Wulkan Grimsvötn

Badania wskazują, że aktywność wulkaniczna wzrasta i maleje tak, że częstotliwość i rozmiar erupcji w oraz wokół lodowej czapy Vatnajökull zmienia się w czasie. Ostatnie cztery erupcje wulkanów na Islandii w ciągu 15 lat sugerują okres wzmożonej aktywności wulkanów, podczas której można się spodziewać erupcji wulkanu Grímsvötn co kilka lat. Aktywność pobliskiego wulkanu Bárðarbunga jest powiązana ze wzrostem aktywności wulkanu Grímsvötn.

Czytaj: https://pl.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%ADmsv%C3%B6tn

Po wybuchu wulkanu Islandia zamyka przestrzeń powietrzną

ash plume

Czytaj: https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-po-wybuchu-wulkanu-islandia-zamyka-przestrzen-powietrzna,nId,341385


Поділитися в соціальних мережах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *